Erasmus den 7: Boty pod 20 euro

Pro vycházky na Montjuïc byly pohorky relativně přijatelná varianta, ale při chození po městě mi nevyhovovaly vůbec. Když jsem šla třeba jen do obchodu, brala jsem si na punčocháče radši sandále, ale v těch jsem se cítila mezi lidma v kozačkách trochu jako blázen, i když teplotně to bylo úplně v klidu.

Boty, co jsem si brala z Brna. Vlevo zpropadené barefoot tenisky.

V úterý jsme měli nějaké online povinnosti: já katalánštinu, Petr pracovní meeting, a pozdější odpoledne se mi zdálo jako ideální chvíle na vyřešení mého problému s botama, jelikož jsme neměli žádné jiné plány.

Zvažovala jsem všechny možnosti:

  • Zajít do pořádného obchodu s botama a vybrat si pořádné městské jarní boty za pořádné peníze ‒ moc se mi nechce, protože mám doma několikery ještě jakž takž funkční boty tohoto typu a nevím, jestli by se mi vešly do batohu na zpáteční cestu.
  • Koupit si v Decathlonu nebo někde nízké trekové boty, které nemám a možná bych dlouhodobě využila. Bude to nejspíš stát hodně (což by stálo i doma) a k sukni to bude vypadat podobně divně, jako pohorky, ale bude to mega pohodlný. Nevím, jak je odvezu domů.
  • Objednat si v československa nové Steelky, které jsem si tuhle zimu chtěla koupit, ale furt jsem to nějak odkládala, třeba nižší než původně plánované desetidírky, když je teplo. Ok, tohle je asi úplná blbost a ty už by se mi určitě na cestu zpět nikam nevešly.
  • Najít v sekáči něco, co mi bude vyhovovat, za pár peněz, a při odletu je s klidným srdcem poslat kontejnerem zpět do sekáče.

Naznala jsem, že pokud se mi podaří během toho odpoledne zvládnout poslední variantu, tak do ní půjdu. A když ne, tak budu vybírat mezi zbytkem. Toto tedy bude článek o průzkumu sekáčů v naší čtvrti.

Čtěte více