Erasmus den 117: Hot Pot a studentské utrpení

Líbí se mi mít na úvodní stránce hezký a ilustrační obrázky, tak je musím dávat na začátky článků. Pokud zvládnete přečíst asi pět odstavců mých nářků nad životem, můžete si přečíst i vysvětlení tohoto gifu, a tedy po těch pěti odstavcích i něco hezkého.

Co vám budu povídat, dostali jsme se do fáze semestru, která většinu času není až tak zábavná, aby se o ní dobře psaly články.

Čtěte více

Erasmus rady: Jak se najíst na FIB UPC

Říkám si, že teď sice ne, ale někdy v budoucnosti budou hlavními konzumenty těchto článků lidi přijatí na Erasmus do Barcelony, kteří lační po nějakých informacích. A že by tedy nebylo od věci kromě blábolení o svém životě občas předat i nějaké užitečné informace.

Dosud jsem neměla pocit, že jsem tu v něčem natolik zběhlá, že bych o tom dokázala napsat opravdu užitečné informace, ale myslím, že už jsem vyzkoušela docela obstojnou množinu jídel v okolí naší fakulty (teda, myslela jsem si to už před týdnem, než mi Eliška, naše spolužačka, řekla, že ona vyzkoušela v podstatě disjunktní množinu a musela jsem se ještě dovzdělat v její oblasti). Ale tady máte to, co vím. Možná to časem doplním.

Plné menu v Bar FIB

Čtěte více