Já nevím, jestli to znáte

Já nevím, jestli to můžete znát.

Já nevím, jestli to někdo zná.

Ten pocit, když se konečně dokopete do postele a najednou zjistíte, že máte hlad. Že vaše břicho má hlad.

Tak opět vstanete a dojdete do kuchyně, kde konstatujete, že sice máte hlad, ale rozhodně nemáte na nic chuť, hlavně kvůli tomu, že se vám to nechce chystat, ale i proto, že vám najednou nic nechutná a obtěžuje vás, jak vám to jídlo padá do krku.

Přesunete se do koupelny, kde se vám naskytne skvělý pohled na vlastní kosti a najednou nevíte, jestli vám ty žebra takhle lezly už předtím, nebo je to nějaký nový stav, ale každopádně to vypadá strašně. A taky vidíte, že ten jediný sval, co se vám neznámým způsobem zhmotnil na rukou vypadá dost nepatřičně. Váha neúprosně ukazuje 44,8, což je každopádně o pár set gramů míň než před prázdninami.

Po chvíli zkoumání ledničky si na ten chleba mažete sádlo ve víře, že to pomůže. Nebo spíš i bez té víry.

V tomhle školním roce začnu pořádně jíst. Musím. Chtěla jsem přibrat do šatů do tanečních, chacha.

Leze na mě podzim.

  1. Mno, něco podobnýho, o prázdninách sice přibírám, ale pak zase zhubnu. Přibrat do tanečních je dobrý cíl. Vidíš, tohles mohla probrat na Lucčině besedě o využití času, to by bylo plánování :P

    • O jiných prázdninách to bylo celkem v pohodě, ale letos je to nanic, normálně přibírám na táboře, kde se to letos nějak nedařilo, protože se kupovalo málo jídl. A hrozně často vstávám v poledne, takže snídani už nějak přejdu bez povšimnutí, pak někam odejdu a jsem ráda, když si k obědu dám třeba chleba, vrátím se večer, sním, co zbylo od oběda zbytku rodiny, na večeři pak hned nemám hlad… a o půlnoci jím chleba se sádlem.

      Nee, vysmívání se ostatním při porovnávání smartphonových pinďíků u Jóži bylo mnohem produktivnější. Petr má mimochodem menší matici položek v menu mobilu, takže je víc kůl a pěkně mě tím štve :-(

      • Takže soutěž o nehloupější mobil?
        Snídaně taky moc nemusím, ale večeřím hodně, chichi. To je skoro holčičí chat :D

        • Jo! Bez čeho všeho se dokážeš obejít, když má mobil foťák nebo bluetooth, tak je ze soutěže hned venku. Jediný, co je lepší mít lepší je výdrž baterky.

          Snídaně nemusím, obědy nemusím, večeře jsou super.

          Ve skypové konverzaci u nás ve třídě nazývané holčičí chat se řeší zásadně zadky profesorů, tohle je v pohodě :D

    • Pomoci se nebráním. Vlastně se do mě snaží hučet 37, když vidí, že jím málo, ale očividně to nestačí (zvlášť o prázdninách, chm.)

Napsat komentář